Pihapiirissämme tassuttelee 11 iloista hännän heiluttajaa, joiden kanssa harrastetaan pääasiassa valjakkourheilua:

Vintiläntuulen GT Caro "Tiiti"
kk saksanseisoja narttu
synt. 2005

Tiiti on lauman sielu ja aivot, ymmärtää välillä liikaakin ja osaa tehdä asioita joita ei pitäisi.. Tykkää kulkea metsässä ja metsästää kanalintuja sekä aina mahdollisuuksien mukaan kulkea parhaan kaverin Miikan perässä.

Akiina's Åsne "Nella"
lk saksanseisoja narttu
synt. 2010

Nella on lauman energiapakkaus ja usein vauhtia on enemmän kuin järkeä. Syttyi heti vetotouhuihin ja sen kanssa on kisattu hiihdossa, 1-, sekä 2-koiran kärryluokassa ja lumella 4-koiran luokassa. Synnynnäinen johtaja ja ohjaajan silmäterä!

Tuloksia: Palveluskoirien koirahiihto SM2, yhdistetty SOC8, DS2 EM8 ja 4-koiran luokassa ainoissa kisoissa sijoitus 6.

O'zone Mohican "Axis"
doberman uros
synt. 2011

Axis on Touhuaja ja Tuijottaja, ihanan höppänä iloinen dobberi poika. Tykkää touhuta narttujen kanssa, uroksia sietää, mutta ennemmin häärää kukkona tunkiolla. On syttynyt myös vetotouhuihin, mutta vain yhdet kisat on ehditty käydä ja sieltä tuloksena sprintin 3.sija.

Paul Frank "Nole"
alaskanhusky uros
synt. 2011

Nole on mahtava harrastuskaveri kaikkeen mitä haluatkin tehdä. On aina täysillä mukana ja keskittyy vain siihen tekemäänsä asiaan oli se sitten valjaat päällä juoksemista, uimista, pallon noutoa, temppujen tekoa jne. Vetohommiin syttyi myös heti ja aina menee ja antaa kaikkensa. Juossut johtajana valjakossa. 4-koiran luokassa ainoissa kisoissa sijoitus 6.

Oakley "Oki"
alaskanhusky uros
synt. 2011

Oki on Nolen veli ja saapui meille aikuisena vuonna 2013. Hieman haasteellisen alun jälkeen on sopeutunut laumaan ja epävarmasta koirasta on kuoriutunut iloinen hassuttelija. Edelleen vieraat ihmiset pelottavat, mutta edistystä tapahtuu koko ajan. Kun tutuksi pääsee rakastaa Oki ihmisiä yli kaiken ja mielellään tuppaa syliin. On myös innokas juoksija ja ensi talvi näyttää löytyykö tarvittavaa päätä kisavaljakkoon. 4-koiran luokassa ainoissa kisoissa sijoitus 6.

Roope
alaskanhusky uros
synt. 2011

Roope saapui ystävältäni talvella 2014 velipuoli Simon kanssa. Roope on lauman voimanpesä ja ketterä kenguru. Pystyy hyppäämään tarvittaessa aitojen yli ja nukkuu yleensä koiratalon korkeammalla terassilla. Todella helppo koira ja mielyttämisen halua löytyy. Tykkää juosta ja ensi kausi näyttää mihin kaikkeen Roope pystyykään!

Simo
alaskanhusky uros
synt. 2012

Hassu-Simo saapui ystävältäni talvella 2014 velipuoli Roopen kanssa. Simo on lauman hassuttelija ja kaiken tavaran kantelija. Äly oikein loistaa hienosti muotoillusta päästä ja tykkääkin seurailla usein muita varsinkin lauman narttuja. Todella herttanen luonne, mutta syttyy tarvittaessa ja tykkää vetohommista sekä kaiken maailman lelujen noudosta. Lauman paras uimari! 4-koiran luokassa ainoissa kisoissa sijoitus 6.

Riia
lk saksanseisoja narttu
synt. 2013

Riia on Nellan pentu, mutta on hieman rauhallisempi kuin äitinsä. Todella isokokoinen narttu ja vauhtia löytyy. Syttyi heti vetohommiin ja mielenkiinnolla odotankin mitä tytöstä kuoriutuu tulevaisuudessa. 

Ralli
lk saksanseisoja narttu
synt. 2013

Ralli on myös Nellan pentu ja seurailee emän jalanjälkiä vauhdikkuuden suhteen. On oikea touhupakkaus ja mielenkiinnolla odotan mitä rallittelijasta kuoriutuu valjaat päällä. 

Ruska (sijoitusnarttu, asustaa Kuusamossa)
lk saksanseisoja narttu
synt. 2013

Ruska on myös Nellan pentu ja samanlaista hönöttämistä löytyy. On myöskin todella isokokoinen narttu ja ainakin voimaa ja vauhtia tulee ladulla löytymään, kunhan sinne asti pääsevät parhaan kaverin Mintun kanssa.